Bel mij terug

Uw gehele administratie geregeld door Mutandis in Hilversum

Waarom een specialist in administratie in de omgeving van Hilversum inzetten? De administratie van bedrijven wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. Het is pure noodzaak om uw administratie goed te regelen, zodat u weet waar u staat en u de juiste beslissingen kunt nemen voor de toekomst. Administratiekantoor Mutandis, gevestigd in Hilversum, verzorgt uw gehele administratie. Zo kunt u zich blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Hulp bij salarisadministratie? Mutandis staat klaar bij administratie in de gehele omgeving van Hilversum

Het voeren van salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid. Besteedt u het uit aan Mutandis in Hilversum, dan verzorgen wij uw gehele salarisadministratie. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wij staan onder andere voor u klaar bij het volgende:

  • Het berekenen van het loon
  • Het maken van loonstroken
  • Het indienen van de aangifte loonbelasting

Uw administratie op orde en uw onderneming gezond? Dát is waar wij u bij helpen.

Uw complete financiële administratie, zoals pensioenaangifte, geregeld

Om de pensioenpremie en de pensioenopbouw van werknemers te kunnen vaststellen, zijn diverse loon- en dienstverbandgegevens nodig. Heeft u weinig tijd om hier zelf helemaal in te duiken? Dan nemen wij dit graag van uw over.

Online boekhouden

Wist u dat u online uw administratie kunt bijhouden bij Mutandis in Hilversum? Wanneer u enigszins thuis bent in het voeren van administratie is dit zeer handig. Boekhouden wordt zo gemakkelijk voor iedereen! Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Mutandis door te bellen naar 0356235499.

N

het opzetten en verwerken van de financiële administratie

N

het voeren van salarisadministratie en aangiften loonbelasting

N

het opstellen van de jaarrekening en/of winstaangifte

N

het opstellen van deponeringstukken voor de KVK

Mutandis

Koningsstraat 8
1213 AX Hilversum
T: +31 (0) 356235499
E:mutandis@mutandis.nl