Bel mij terug

[yoast-breadcrumb]

Belastingconsulent Hilversum

Een belastingconsulent die u een deskundig en eerlijk advies biedt vindt u bij Administratiekantoor Mutandis in Hilversum. Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor en kunnen u de beste service bieden. Maakt onze belastingconsulent binnenkort kennis met u in Hilversum?

Wat kan een belastingconsulent u bieden in Hilversum?

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de fiscale gang van zaken, zelfs als u het uitbesteed! De keus van een goede adviseur is hierdoor zeer belangrijk. Kiest u voor een adviseur, ingeschakeld door ons? Dan kunt u onder andere advies en werkzaamheden binnen de volgende gebieden verwachten:

  • Fiscale advisering;
  • Begeleiding van starters, fiscaal en bedrijfseconomisch;
  • Aangifte omzetbelasting;
  • Klankbord voor bedrijven;
  • Aangifte Loonbelasting en pensioenaangiften;
  • Aangifte Inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Ook op het gebied van controles door belastingdienst en uitvoeringsinstellingen helpen wij u graag verder. Wij verzorgen de correspondentie met beide instanties voor u. Hierdoor kunt u vrijwel alle zaken op het gebied van belastingen uit handen dragen aan de professional.

Neem contact op voor een eerlijk advies

Wilt u graag een belastingconsulent vanuit ons kantoor in Hilversum ingeschakeld hebben? Of wilt u graag uw volledige salarisadministratie aan ons overlaten? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op via het online formulier of bereik ons op het nummer 035 623 5499. Wij gaan graag met u om tafel zitten om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

N

het opzetten en verwerken van de financiële administratie

N

het voeren van salarisadministratie en aangiften loonbelasting

N

het opstellen van de jaarrekening en/of winstaangifte

N

het opstellen van deponeringstukken voor de KVK

Mutandis

Koningsstraat 8
1213 AX Hilversum
T: +31 (0) 356235499
E:mutandis@mutandis.nl