Bel mij terug

Onze diensten

Als professioneel administratiekantoor biedt Mutandis een breed scala aan diensten omtrent administratie. U kunt bij ons terecht voor:

 • Het opzetten en verwerken van de financiële administratie

Wij verzorgen uw gehele administratie: van salarisadministratie tot loonbelasting en pensioenaangifte. Zo kunt u zich blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

 • Het voeren van salarisadministratie en aangiften loonbelasting

Wij berekenen onder andere het loon, maken loonstroken en dienen de aangifte loonbelasting in. Dat doen wij altijd op nauwkeurige wijze.

 • Het opstellen van de jaarrekening en/of winstaangifte

Wij brengen orde in uw administratie. Daarom stellen wij graag de jaarrekening en/of winstaangifte op, zodat u goede beslissingen kunt nemen voor de toekomst.

 • Het opstellen van deponeringstukken voor de KVK

Het deponeren van financiële informatie is voor veel bedrijven wettelijk verplicht. Wij helpen u met het opstellen van de juist financiële gegevens.

 • Het opstellen van tussentijdse cijfers en begrotingen

Tussentijds op de hoogte zijn van de resultaten van uw bedrijf? Zodat u goede toekomstplannen kunt maken? Wij helpen u met het ordenen van tussentijdse cijfers en het maken van begrotingen.

 • Het opstellen van (suppletie)aangiften omzetbelasting

Wij doen graag uw aangiften omzetbelasting voor u. Heeft u een onjuiste of onvolledige aangifte omzetbelasting gedaan? Ook dan helpen wij u met de correctie hiervan.

 • Het opstellen van aangifte vennootschapsbelasting

Als eigenaar van een bv of nv moet u vennootschapsbelasting betalen en aangifte vennootschapsbelasting doen. Wij helpen u hier graag bij.

 • Het opstellen van aangiften inkomstenbelasting

Wanneer u ondernemer bent doet u eenmaal per jaar aangifte inkomstenbelasting. Wilt u daar hulp bij? Wij beschikken over voldoende kennis over de regels en mogelijkheden.

 • Het opstellen van aangiften dividendbelasting

Keert uw vennootschap dividend uit aan aandeelhouders? Dan moet u aangifte doen van dividendbelasting, ook als u denkt dat u geen dividendbelasting hoeft te betalen. Hoe het zit? Wij kijken graag met u mee.

 • Bedrijfseconomische en fiscale advisering

Wij voorzien u van een deskundig advies omtrent uw financiële situatie, zodat u uw bedrijfseconomische en fiscale kansen optimaal kunt benutten.

 • Het indienen van bezwaarschriften

Is een bepaald besluit niet duidelijk? Is er een fout gemaakt? Of bent u het niet eens met een besluit? Wij helpen u bij het indienen van een bezwaarschrift.

 • Het begeleiden bij boekenonderzoeken

De Belastingdienst kan het naleven van alle wetten en regels omtrent uw financiële zaken controleren met een boekenonderzoek. Wij begeleiden deze onderzoeken.

 • Startersbegeleiding ZZP’ers en MKB-ondernemingen: fiscaal en economisch

Starters hebben vaak behoefte aan maximale begeleiding, terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn. Wij streven met al onze klanten een langdurige relatie op te bouwen. Daarom zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren. Voor starters hebben wij daarom een aantrekkelijk financieel aanbod en een uitgebreide dienstverlening.

 • Beëindigen onderneming

Wilt u uw onderneming beëindigen? Overdragen? Of de samenstelling veranderen? Dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Wij helpen u alles op een rijtje te zetten en voorzien u van advies.

Mutandis: klankbord voor bedrijven

Kleinere bedrijven, ondernemers van MKB en ZZP’ers zullen veelal de behoefte voelen aan een klankbord met betrekking tot de toekomst van hun bedrijf. Als leverancier van financiële gegevens, is Mutandis ook graag uw gesprekspartner bij de beoordeling en interpretatie van de cijfers op het gebied van belastingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een eigen onderneming? Of begint u net uw eigen onderneming? En wilt u uw administratie uitbesteden aan een specialist? Wij staan graag voor u klaar. Heeft u vragen? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Via 0356235499 kunt u ons direct bereiken.

N

het opzetten en verwerken van de financiële administratie

N

het voeren van salarisadministratie en aangiften loonbelasting

N

het opstellen van de jaarrekening en/of winstaangifte

N

het opstellen van deponeringstukken voor de KVK

Mutandis

Koningsstraat 8
1213 AX Hilversum
T: +31 (0) 356235499
E:mutandis@mutandis.nl